Після втручання українського посольства The Times вибачилася за карту Росії з Кримом

 

Британська газета “The Times” у матеріалі про футбольний чемпіонат світу-2018 опублікувала карту Росії з окупованим Кримом. Про це 9 червня повідомив акаунт посольства України у Великобританії в “Твіттері”.

“Посольство звертає увагу The Times на те, що неприпустимо відзначати на своїх картах Крим, який був незаконно анексований в України 2014 році, як частину Росії. Ми вимагаємо змінити карту”, – йдеться у твіті дипустанови.

У понеділок, 11 червня, видання принесло вибачення за помилку. У The Times наголосили, що більшість країн світу, зокрема Британія, не визнають Крим російським.

“Кожен може зробити помилку. Що важливо – визнати її і своєчасно виправити. Ми цінуємо це!” – прокоментували вибачення у посольстві.

Читайте також:
Російські політики вимагають від ФІФА публікувати карту Росії з Кримом

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.