СБУ визволила студента, якого за український прапор відправили “на підвал” у Луганську

 

Працівники Служби безпеки України повернули додому вінницького студента, якого утримували у в’язниці бойовики “ЛНР”. Про це інформцує прес-служба СБУ.

Уродженець Луганщини у 2017 році разом з батьками поїхав до Луганська для вирішення майнових питань. Разом з місцевими патріотами хлопець підняв на флагштоку біля школи, де колись навчався, прапор України. На фасаді школи юнаки намалювали українську символіку.

Бойовики затримали хлопців та утримували у будівлі місцевої тюрми. Бранців допитували представники “МДБ ЛНР”. Вони вдавалися до психологічного та фізичного тиску.

“Унаслідок ефективної оперативної комбінації співробітники СБ України вивели незаконно затриманого юнака на підконтрольну українській владі територію та повернули до Вінниці”, – зазначають у прес-службі.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Читайте також:
Список звільнених з полону ОРДЛО. ФОТО, ІСТОРІЇ 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна