Голова МЗС Німеччини відвідав Донбас

 

Міністри закордонних справ України та Німеччини Павло Клімкін та Гайко Маас 1 червня відвідали Маріуполь. Вони зустрілися зі спостерігачами ОБСЄ та місцевими жителями, повідомив Клімкін у “Твіттер“.

“До Широкиного нам з Гайко Маасом доїхати не вдалося, але побачили, що його вщент зруйновано Росією та її найманцями”, – зазначив Клімкін.

У Маріуполі Клімкін анонсував і проведення зустрічі в Нормандські форматі. Вона відбудеться 11 червня в Берліні на рівні міністрів закордонних справ.

“Для мене дуже важливо, щоб ми присвятили цю зустріч проблемам безпеки, у нас була дуже гаряча весна. Якщо порівняти з минулим роком, у нас загинуло більше цивільних осіб. Сьогодні День захисту дітей і я згадую з самого ранку дівчинку, яка загинула кілька днів тому, і раніше я це озвучив в Раді безпеки ООН “, – цитує його “0629“.

Читайте також:
Президентка Естонії приїхала на Донбас

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна