Олександра Донця затвердили на посаді президента ДП “Антонов”

 

Держконцерн “Укроборонпром” затвердив на посаді президента ДП “Антонов”  Олександра Донця. Відповідний наказ був підписаний 30 травня, пише “Інтефакс-Україна“.

Нового президента у четвер офіційно представив трудовому колективу гендиректор “Укроборонпрому” Павло Букін. Він при цьому висловив сподівання, що новопризначений президент ДП  забезпечить вирішення ключових проблем підприємства і продовжить його розвиток.

Донець у 1988 р. закінчив Київський інститут інженерів цивільної авіації (нині – Національний авіаційний університет, НАУ) за спеціальністю “Технічна експлуатація літальних апаратів”. Трудову діяльність розпочав на ДП “Антонов” на посаді інженера з експлуатації, пройшов шлях до головного інженера льотно-випробувальної бази підприємства. З червня 2007 року по жовтень 2008 року очолював роботу Київського авіаційного заводу “Авіант”. У 2014 році – генеральний директор державіапідприємства (ДАП) “Україна”. З вересня 2015 року по листопад 2016 року – помічник директора держпідприємства з обслуговування повітряного руху України “Украерорух”. З грудня 2016 року – віце-президент із виробництва ДП “Антонов”.

Наказом “Укроборонпрому” від 21 травня О.Донця було призначено тимчасовим виконувачем обов’язків президента ДП “Антонов” на період тимчасової непрацездатності екс-директора Харківського державного авіаційного виробничого підприємства (ХДАВП) Олександра Кривоконя, котрий очолював ДП “Антонов” з серпня 2017 року.

Читайте також:
“Антонов” планує отримувати санкційні російські комплектуючі через Білорусь, – ЗМІ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна