Рейд на Світлодарці: бійці 25 омпб захопили вже другий трофейний кулемет

 

Троє бійців із 25-го окремого мотопіхотного батальйону “Київська Русь” провели на Донбасі рейд на ворожі позиції та захопили кулемет Калашникова.

Принесли кулемет ПКТ, який зазвичай стоїть на бронетехніці, передає ТСН.

“Бойовики сиділи у своєму бліндажі і пиячили. Українські бійці забрали собі кулемет і залишили “привітання” командирові п’яного сепарського опорника, який, напевно, найближчим часом відправиться “на підвал”, – розповів автор сюжету Андрій Цаплієнко.

Він нагадав, вже вдруге з цієї ворожої позиції бійці 25 омпб ЗСУ повертаються з трофейним кулеметом.

Як інформувала “Новинарня“, на початку лютого 2018 року під час операції на Світлодарській дузі, в якій брали участь військовослужбовці 25-го батальйону “Київська Русь”, були ліквідовані двоє терористів, захоплено кулемет НСВТ калібру 12,7 разом з триногою, ручний протитанковий гранатомет та іншу зброю й різні документи, серед яких були журнали спостережень і картки вогню.

Як відомо, у складі батальйону “Київська Русь” також воюють добровольці з Грузії – т. зв. “Грузинський легіон”.

Раніше волонтер Юрій Мисягін повідомляв, що 24 травня українські військові захопили на Світлодарській дузі кулемет Калашникова, який належав терористам.

Читайте також:
54-та бригада на Світлодарці зайняла ворожу позицію
і помстилася за скаліченого побратима. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна