Волонтер повідомив про операцію ЗСУ на Світлодарській дузі: знищені бойовики, захоплено зброю й документи

 

Через постійні провокації з боку противника на Світлодарській дузі була проведена операція з примусу противника до дотримання домовленостей про перемир’я.

Внаслідок операції, у якій брали участь військовослужбовці 25-го батальйону “Київська Русь”, були ліквідовані двоє терористів, повідомив у “Фейсбуці” волонтер Юрій Мисягін.

“Було захоплено кулемет НСВТ калібру 12,7 разом з триногою, ручний протитанковий гранатомет та іншу зброю й різні документи, серед яких були журнали спостережень і картки вогню”, – написав Мисягін.

“Коли ми з ними обговорювали потреби 25-го батальйону, то прозвучала фраза: «Юра, нам на даний момент треба тільки ось це й ось це ( йшлося про планшети з військовими програмами ), а все інше ми здобудемо в бою». Планшети ми вже передали в батальйон, а все інше вони дійсно здобули в бою”, – констатував волонтер.

Протягом 3-4 лютого в зоні проведення АТО спостерігалася активність бойовиків російсько-окупаційних військ, зокрема в районі Світлодарської дуги.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна