Доба АТО: ворог б’є з мінометів, троє поранених

 

Протягом минулої доби, 4 лютого, російсько-окупаційні війська продовжили здійснювати обстріли позицій сил АТО, зокрема і з мінометів різних калібрів, інформує прес-центру штабу операції.

На Донецькому напрямку ворог застосував важкі 120-мм міномети по позиціях ЗС України неподалік Камянки і Новотроїцького, чим грубо порушив Мінські домовленості. Поблизу Водяного бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО із ручних протитанкових гранатометів.

Крім того, у вечірній час, противник активізувався довкола шахти Бутівка. У цьому районі окупанти випустили у бік наших захисників понад 40 мін калібру 82-мм та стріляли з гранатометів різних видів.

На Луганському напрямку ворог зі стрілецької зброї вів вогонь по українських оборонцях біля Зайцевого.

Загалом, за минулу добу, зафіксовано 5 обстрілів оборонних укріплень Збройних сил України з боку незаконних збройних формувань.
Унаслідок цих злочинних дій поранень зазнали двоє українських захисників, ще один – отримав бойове травмування. Військовослужбовцям надано необхідний обсяг медичної допомоги. Лікарі кваліфікують стан їхнього здоров’я як задовільний.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна