Жебрівський повідомив про “приборкання” вибухів у Старій Миколаївці

 

У Старій Миколаївці на Донеччині відновили усі системи життєзабезпечення: електрику, газ та воду.
Про це надвечір 26 травня заявив голова обласної ВЦА Павло Жебрівський.

За його словами, піротехніки завершили роботу з огляду селища на наявність вибухонебезпечних предметів. У житловій зоні вилучили та вже утилізували 63 фрагменти таких предметів.

“Дякую усім, хто злагоджено працював, аби приборкати ситуацію та убезпечити людей. До ліквідації наслідків було залучено 23 одиниці техніки та понад сотня фахівців різних служб – рятувальники ДСНС, СІМІКи, військові, поліція, представники обласної та місцевої влади, медики, психологи. Завдяки їхнім зусиллям вдалося уникнути жертв, оперативно взяти ситуацію під контроль і ліквідувати її наслідки”, – зазначив Жебрівський.

Як писала “Новинарня“, 25 травня штаб ООС повідомив про влучання ворожого снаряда в артсклад біля села Стара Миколаївка Костянтинівського району, що спричинило вибухи боєприпасів на ньому.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна