У Мукачевому спалили авто прокурора внутрішньої безпеки

 

У ніч на 26 травня в Мукачевому на Закарпатті спалили Mitsubishi Grandis, шо належить місцевому прокурору Івану Дем’янчуку, який очолює внутрішню безпеку прокуратури.
Про це повідомило видання “Мукачево.нет”.

Зазначається, що близько 00:26 правоохоронці отримали повідомлення про пожежу на вулиці Джамбула, де у дворі загального користування горіло авто.

Автомобіль “Міцубіші” внаслідок пожежі не підлягає відновленню. Поряд перебував “Шевроле”, який теж трохи пошкодило вогнем.

Потерпілих немає.

За фактом пожежі Ужгородським відділом поліції розпочате кримінальне провадження за ч.2 статті 194 Кримінального кодексу України – умисне пошкодження майна.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно на Дніпропетровщині підірвали авто прокурора, який обвинувачує поліцейського в хабарництві, а також пострілом з гранатомета спалили авто поліції.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна