У Дніпрі підірвали авто прокурора, який обвинувачує поліцейського в хабарництві

 

У Дніпрі в четвер, 13 грудня, підірвали автомобіль Mersedes біля Амур-Нижньодніпровського районного суду.

Машина належить прокурору, який приїхав до суду на засідання, передає ТСН.

Постраждалих немає. Зараз на місці працюють вибухотехніки, вони повинні з’ясувати причину вибуху. ТСН стало відомо, що попередньо ймовірною причиною вважають вибух гранати.

У відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Дніпропетровській області повідомили, що інформація про загоряння автомобіля “Мерседес” біля будівлі Амур-Нижньодніпровського суду надійшла до поліції сьогодні о 14.30.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області, загоряння автомобіля відбулося в той час, коли його власник, співробітник обласної прокуратури перебував у приміщенні суду.

У відомстві зазначили, що прокурор на суді підтримує державне обвинувачення стосовно співробітника поліції, якого підозрюють в отриманні хабара.

Читайте також:
На Дніпропетровщині пострілом з гранатомета спалили авто поліції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна