Під Авдіївкою внаслідок обстрілу загинув медик 95 одшбр Олег Бокоч. ФОТО

 

оновлено
Стало відоме ім’я військового ЗС України, який загинув унаслідок бойових дій 12 травня.
Це 23-річний Олег Бокоч, молодший сержант, медик 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ, передає “Новинарня” з посиланням на полтавські ЗМІ.

Як повідомив Едуард Бородай, заступник військового комісара Полтавської області, військовослужбовець загинув під Авдіївкою.

“Олег Бокоч, отримав осколкове поранення голови, несумісне з життям. Його евакуювали в лікарню, але медики лише констатували клінічну смерть”, – зазначив заступник військкома, якого цитує “Коло”.

Олег – родом із села Миколаївка Кобеляцького району, що підпорядковане Бродщинській сільраді. Народився 1994 року. Після завершення навчання в медичному коледжі підписав контракт зі Збройними силами України, служив медиком.

Фото:

Бокач Олег _ (2) Бокач Олег _ (5) Бокач Олег _ (1) Бокач Олег _ (3) Бокач Олег _ (4)
<
>

“Сьогодні (13 травня) жителям Бродщинської сільської ради повідомили страшну звістку: молодий односельчанин Олег Бокоч загинув у Авдіївці під час обстрілу… Він проходив службу у 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді. Сьогодні їхні позиції обстріляли обстріляли сепаратисти. Олег хотів витягти пораненого військового із зони обстрілу, але у нього влучив осколок снаряда”, – пише “Ехо”.

На денному брифінгу 13 травня речник Міноборони Дмитро Гуцуляк підтвердив, що внаслідок ворожих обстрілів напередодні загинув один український військовий 1994 р.н.

У першому варіанті публікації було вказано помилкове написання прізвище – Бокач, як писали місцеві ЗМІ.

Олег Бокоч – третя бойова втрата ЗСУ у травні та з початку операції Об’єднаних сил.

Як повідомляла “Новинарня“, перед цим, 9 травня, внаслідок обстрілу в районі селища Кримське на Луганщині загинув 49-річний Олег Пушкарук – головний сержант 9-ї роти 3-ї батальйонно-тактичної групи 14 омбр. А 6 травня на фугасі в районі Новоселівки підірвався 21-річний водій БМП Іван Сперелуп із 24-ї окремої механізованої бригади.

Читайте також:
Вісім загиблих героїв квітня: ІСТОРІЇ, ФОТО

Таймлайн втрат української армії: квітень 2018. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна