Інститут Льовочкіна вийшов із ради “Нових лідерів” під тиском громадськості

 

Громадська наглядова рада проекту “Нові лідери” повідомила про вихід із її складу Інституту стратегічних досліджень “Нова Україна” з ініціативи його директора Андрія Єрмолаєва.
Як передає “Новинаря”, про це сказано на сайті проекту.

“Він (Єрмолаєв) звернувся до ради з відповідною заявою 2 травня 2018 року – одразу після початку публічної дискусії про склад засновників цієї громадської організації.
“Я не хочу створювати проблем проектові та не вважаю за потрібне влаштовувати навколо своєї персони дебати”, – зазначив пан Єрмолаєв у своїй заяві, про що інформує наглядова рада проекту.

Питання про вихід ІСД “Нова України” було розглянуто на засіданні ради 8 травня за участі його директора відповідно до положення про громадську наглядову раду.

“Громадська наглядова рада висловлює вдячність Андрію Єрмолаєву за значний інтелектуальний внесок у створення і запуск проекту “Нові лідери”, – сказано в повідомленні.


Як відомо, інститут “Нова Україна” був створений на початку 2014 року екс-главою адміністрації президента Януковича, нині – нардепом від “Опоблоку” Сергієм Львочкіним.
Його поява в раді проекту “Нові лідери”, що об’єднав десятки авторитетних реформаторських ГО, спричинив різку критику й полеміку в соцмережах.

Читайте також:
Тимофій Милованов – про 5 проблем проекту “Нові лідери” на каналі Пінчука

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна