Кінотеатр на фронті: які фільми крутить автоклуб 93-ї бригади

 

Літній кінотеатр прямо посеред неба розгорнувся для бійців 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, які сьогодні захищають Україну.

“Похідний автоклуб ПАК-65/70, звісно, застарілий і давно потребує оновлення, Але все одне виконує свою функцію справно, даруючи можливість відпочити цікаво і з користю”, – повідомляє прес-служба 93 омбр.

До уваги глядачів запропоновано десяток стрічок, створених за останні роки самою прес-службою частини, вітчизняними та європейськими режисерами, а головне – документальний фільм “93: Бій за Україну”.

Це важливо для виховної, морально-психологічної роботи з військовими: на екрані – зокрема й солдати та офіцери бригади, які 2014 року одними з перших прийняли виклик агресора. Дехто з них і сьогодні в строю.

Фото: ФБ 93-тя ОМБр

“Кінофонд нашого клубу нараховує сотні стрічок, як відомих і популярних, так і таких, що з’явилися на світ силами фахівців нашої бригади останнім часом. Ми підбираємо репертуар, виходячи з відгуків та побажань глядачів, і працюємо не лише для наших побратимів, але й для жителів прифронтових міст та селищ, аби урізноманітнити їх культурне дозвілля. Розважати і надихати, показувати справжню історію війни на Донбасі – наша мета і наше кредо”, – говорить начальник польового автоклубу старшина Олег.

Читайте також:
Як бійці по всій зоні АТО фільм “Кіборги” дивилися. ВІДГУКИ, ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна