Кубок чемпіонів УЄФА побував у поранених АТОвців у лікарні Мечникова

 

Кубок Ліги чемпіонів УЄФА побував у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова у Дніпрі, де лікуються українські військові, поранені в зоні бойових дій на Донбасі.
Про це повідомив президент Федерації футболу України, нардеп від БПП Андрій Павелко.

“Складно уявити, наскільки далека була Україна від цієї мрії ще три роки тому. Такою б вона і залишилася, якби не наші Герої. Тому захисники України, як ніхто інший, заслужили на зустріч із трофеями Ліги чемпіонів. Заслужили такий подарунок і їх ангели-хранителі – лікарі дніпровської лікарні імені Мечникова, головного прифронтового госпіталю під керівництвом Сергія Риженка, які врятували життя тисячам наших захисників”, – написав Павелко у “Фейсбуці”.

“Одужуйте скоріше, і чекаємо Вас на матчах національної збірної! Величезне спасибі Вам, Герої! Слава Героям!” – додав президент ФФУ.

Павелко також поширив фото, на яких пацієнти лікарні, лежачи в ліжках, позують із головним трофеєм Ліги чемпіонів УЄФА.

Читайте також:
Президент ФФУ привіз Кубок чемпіонів “авторитетному “сватові в церкву. ФОТО

Як відомо, фінал чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться в Києві на НСК “Олімпійський” 26 травня 2018 року, жіночої – 24 травня на стадіоні “Динамо”.

Кубки Ліги чемпіонів прибули до Києва 21 квітня, їх виставляли на Майдані Незалежності. Надалі триває тур трофеїв по Україні: 22 квітня кубки були в Маріуполі, 23 квітня – в Дніпрі, на 26 квітня заплановано зустрічі у Харкові, 29 квітня – в Одесі, 30 квітня тур завершиться у Львові.

Читайте також:
Київ здобув право приймати фінал футбольної Ліги чемпіонів 2018 року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна