Київ здобув право приймати фінал футбольної Ліги чемпіонів 2018 року

Фінал футбольної Ліги чемпіонів 2018 року відбудеться в Україні. Про таке рішення УЄФА, ухвалене на конгресі в Афінах, повідомляється в “Фейсбуці” президента Петра Порошенка.

“Щойно УЕФА ухвалила рішення про проведення фінального матчу Ліги чемпіонів-2018 у Києві. Це чудова новина для всіх нас, а особливо – для українських вболівальників”, – ідеться в дописі глави держави вранці 15 вересня.

Порошенко переконаний, що Україна проведе цей фінал на найвищому рівні.

Як відомо, Федерація футболу України подала заявку на проведення фіналу ЛЧ сезону 2017/2018 на стадіоні НСК “Олімпійський” у Києві, заручившись підтримкою Кабінету міністрів та перших осіб держави.

Напередодні на конгресі УЄФА в Афінах було обрано нового президента Європейського футбольного союзу – словенця Александера Чеферіна. Серед інших реформ він обіцяв підтримати східноєвропейський футбол.

Фінал Ліги чемпіонів в Києві може бути наразі останнім в Європі, оскільки після 2018 року УЄФА планує проводити вирішальні матчі турніру по усьому світу.

Читайте також:
У Києві провели обшуки в справі про реконструкцію НСК “Олімпійський”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна