Нардепа з партії Ляшка “айдарівець” побив до крові в прямому ефірі. ВІДЕО

 

Увечері в середу, 18 квітня, після ефіру проекту “Український формат” на телеканалі NewsOne сталася бійка між нардепом із Радикальної партії Олега Ляшка Дмитром Ліньком та його колишнім колегою, а нині – позафракційним депутатом Сергієм Мельничуком, екс-командиром батальйону “Айдар”.

Конфлікт почався ще в студії, з обговорення виключення Мельничука із фракції Радикальної партії у 2015 році за “дії, що дискредитують депутата”.

Лінько називав Мельничука “тушкою, який продався”, а той, прориваючись до опонента, кричав, що “ви (РПЛ) обіцяли народу одне, а самі лягли під Пороха”.

Мельничук намагався вдарити Лінька в ефірі, але його зупинив ведучий Василь Голованов.

Уже після закінчення ефіру нардепи все-таки побилися. Дмитрові Ліньку сильно дісталося – в нього було закривавлене обличчя, і нардеп припустив, що Мельничук зламав йому ніс.

Лінько отримав екстрену медичну допомогу від лікарів.

Потерпілий пообіцяв, що заяву на Мельничука писати не буде, але подбає, щоб той відповів за законом.

Читайте також:
Інцидент з нардепом Мельничуком і стріляниною: хто кому рейдер
і що там робила Савченко. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна