Балкон на щиті “Батьківщини-матері” відкрився для екскурсій. ВІДЕО

 

У Києві на верхівці щита статуї “Батьківщина-мати” з початком весняного сезону знову відкрили оглядовий майданчик на висоті 91 метр від підніжжя монументу.

Найвищий оглядовий майданчик Києва працює за умови гарної погоди (t °С від + 5 до +30), без опадів та сильних поривів вітру.

“Оглядовий майданчик “Екстрим” – атракціон для любителів адреналіну та драйву – відкрито”, – йдеться на сайті Національного музею історії України у Другій світовій війні.

Зазначається, що підйом розрахований лише на повнолітніх відвідувачів, передбачає фізичні навантаження, обов’язкову наявність спортивного взуття та зручного одягу. Відбувається в супроводі інструктора.

Вартість підйому – 300 грн. з особи.

“Екстрим” зачиняється для доступу в холодну пору року.
Свого часу оглядовий майданчик зачинявся через самогубство відвідувача, який 2003 року викинувся донизу під час екскурсії. Відтоді “балкон” закрили сіткою.

Також у музеї є нижній оглядовий майданчик – “Краєвид” – на висоті 36,6 метра, по колу біля підніжжя статуї.
Він доступний у супроводі екскурсовода для різних вікових категорій відвідувачів, крім дітей дошкільного віку (до 6 років). Зі східної та західної сторін є військові біноклі з 30-кратним оптичним збільшенням, які дають можливість помилуватися краєвидами Києва.
Працює за умови гарної погоди (без опадів)
Вартість підйому – 50 грн.

За додатковою інформацією слід звертатися за телефоном: (044) 285-94-52.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/10075754-kijiv-yak-na-doloni-u-stolici-vidkrivsya-oglyadoviy-maydanchik-na-visoti-ptashinogo-polotu-foto.html

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна