Поліція отримала 10 патрульних катерів і ще понад сто авто. ВІДЕО

 

Десять патрульних катерів та 102 автомобілі президент Петро Порошенко передав у підрозділи поліції дев’яти регіонів.
Церемонія відбулася в Києві у середу, 4 квітня, передає прес-служба Нацполіції.

Ідеться про 10 патрульних багатофункціональних катерів українського виробництва (TUNA 600, TUNA 865 та ВСС 85), які завдяки своїм технічним характеристикам допоможуть поліцейським забезпечити повноцінну охорону громадського порядку і протидіяти злочинам на воді. Їх передали до управлінь НП в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізький, Київській, Миколаївській, Полтавській, Херсонській областях, місті Києві, а також до управління патрульної поліції в Черкаській області.

Також до регіональних підрозділів поліції передані 70 седанів марки «Skoda» та 32 кросовери «Renault Duster». “Шкоди”, зібрані на Закарпатті, використовуватимуться для патрулювання населених пунктів України. “Водночас кросовери, завдяки їхнім габаритним показникам та підвищеній прохідності, будуть використані для охорони правопорядку як у містах, так і в позаміських умовах, зокрема – пересіченої місцевості”, – інформує департамент комунікації
Національної поліції України.

За словами президента Петра Порошенка, Нацполіція поступово розвивається в європейську структуру, яка має надавати і вже надає якісний правоохоронний сервіс. Щодня на дороги виходить більше 3 тисяч автопатрулів. Під охороною патрульних поліцейських знаходиться більше 6,5 тисяч кілометрів доріг міжнародного та національного значення.

Читайте також:
Морська поліція Маріуполя починає роботу – вже є катер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна