Екс-ватажок “ЛНР” Плотницький живе в дорогому маєтку під Москвою, – “ІС”

 

Народний депутат, координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук стверджує, що екс-ватажок “ЛНР” Ігор Плотницький проживає в особняку у фешенебельному селищі Барвиха Одинцовського району Московської області.

“За оперативними даними групи “ІС”, інформація у ЗМІ про затримання російськими спецслужбами колишнього керівника “ЛНР” Ігоря Плотницького та перебування його в СІЗО не відповідає дійсності.
За нашими даними, Плотницький спокійнісінько проживає в населеному пункті Барвиха Одинцовського району Московської області, періодично виїжджаючи до Москви за покликом кураторів і свого бізнесу”, – написав Тимчук у “Фейсбуці” 28 березня.

“На цей момент пан Плотницький зайнятий елітним ремонтом та благоустроєм свого “родового маєтку”, вартість якого, за нашою інформацією, варіюється від 20 до 30 млн. дол. США”, – додав Тимчук.

Інформація про те, що Плотницький є власником особняка в Барвисі, з’явилася у ЗМІ ще 2015 року. Плотницкий купив його нібито майже відразу після незаконного “референдуму” в ОРЛО ще в 2014 році.

Як повідомляла “Новинарня“, 21 листопада 2017 року у так званій “ЛНР” стався переворот. Ігоря Плотницького силою усунули з посади люди “глави МВС ДНР” Корнета. Увечері в окупований Луганськ увійшла колона військової техніки “ДНР” та військові з Росії.
24 листопада прибуття Плотницького зафіксували в аеропорту Москви.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна