На фронті – друга поспіль доба без обстрілів. УТОЧНЕНО

онволено

Впродовж минулої доби, 22 березня, режим повного припинення вогню російсько-окупаційними військами дотримувався повною мірою. Обстрілів українських укріплень не зафіксовано, повідомив уранці 23 березня прес-центр штабу операції.

Це могла бути друга поспіль і четверта доба без обстрілів на фронті з початку року. Однак згодом дані про відсутність обстрілів було спростовано.

“Українські військовослужбовці продовжують неухильно дотримуватися оголошеного з опівночі 5 березня “всеохоплюючого перемир’я” та Мінських угод. Ситуація на лінії розмежування сторін перебуває під надійним контролем наших захисників”, – ідеться у зведенні.

ОНОВЛЕНО. Водночас прес-служба 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, яка тримає оборону в районі Докучаєвська, нарахувала у районі своєї відповідальності три обстріли – двічі зі снайперської гвинтівки та один раз – із великокаліберного кулемета.

ДОПОВНЕНО. Близько 20:00 23 березня прес-центр штабу АТО заявив: “Після уточнення оперативної інформації стало відомо, що ворожі обстріли зі стрілецької зброї українських позицій на Донеччині, які сталися 22 березня, підтверджуються. За фактом несвоєчасного проходження інформації та порушення порядку надання доповідей, у штабі АТО призначено службову перевірку”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна