Фронт: один обстріл на Донеччині, один боєць поранений

оновлено

Упродовж минулої доби, 19 березня, зафіксовано один обстріл опорних пунктів Об’єднаних сил на Донецькому напрямку, повідомляє прес-центр штабу.
Зі стрілецької зброї агресор вів вогонь по укріпленнях українських захисників поблизу Новогригорівки.

Унаслідок ворожого обстрілу один український захисник зазнав поранення. Його доправлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу.

ОНОВЛЕНО. Водночас прес-служба 93-ї механізованої бригади ЗСУ подає власний звіт про події на своєму відрізку (в районі Докучаєвська):
“Вчора путінські терористи почали відзначати переобрання кремлівського диктатора відразу з полудня.
Майже дві години вони наполегливо напрошувалися на відповідь, обстрілюючи одну з бойових позицій з кулемета ПКМ. І напросилися: кулеметника бойовиків було подавлено вогнем з великокаліберного ДШК, а на додачу випущено 60 гранат з АГС-17.
Протягом другої половини дня ворог здійснив ще три обстріли опорних пунктів бригади зі стрелецької зброї та 12,7-мм кулемета. В даних випадках вогонь у відповідь не відкривався.
Жоден військовослужбовець 93-ї ОМБр не загинув”.

На Луганському напрямку режиму всеохопного припинення вогню ворог дотримувався у повній мірі, йдеться у зведенні штабу.

Читайте також:
З початку доби на фронті тиша

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна