У потягу на Донбас помер офіцер 44-ї артбригади ЗСУ

 

У поїзді “Хмельницький-Лисичанськ” виявлений мертвим 22-річний військовослужбовець контрактної служби Максим Свінціцький, який слідував до місця несення служби.

Про це 17 березня повідомила прес-служба 44-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ у “Фейсбуці”.

“Командування та особовий склад в/ч А3215 сумує з приводу нещасного випадку, який спричинив смерть військовослужбовця контрактної служби лейтенанта Свінціцького Максима Олександровича, 1995 року народження, уродженця міста Полонне”, – йдеться в повідомленні.

Максим Свінціцький

Що стало причиною смерті, остаточної версії поки що немає. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань, поліція Житомирщини в рамках відкритого кримінального провадження перевіряє обставини смерті військовослужбовця, командуванням військової частини А3215 призначено службове розслідування.

Зазначається, що на даний момент немає підстав стверджувати, що військовослужбовця вбили.

Читайте також:
У пожежі на Широколанівському полігоні загинув Ігор Хованець

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна