“Кіборгів” показали в Конгресі США. ФОТО

 

У Вашингтоні в середу, 14 березня, відбувся перший у США показ фільму “Кіборги” режисера Ахтема Сеїтаблаєва.

Стрічку було показано в Конгресі Сполучених Штатів в рамках дискусії “Російська гібридна війна проти України. Глобальна відповідь на глобальну загрозу”, повідомила прес-служба посольства України в США.

До столиці США прибули для представлення фільму, зокрема режисер стрічки Ахтем Сеітаблаєв, продюсер Іванна Дядюра, а також Герой України, колишній в’язень бойовиків Володимир Жемчугов із Луганщини і народний депутат Марія Іонова, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції.

“Розпочата Росією гібридна війна зараз все більше набуває глобального характеру, а російська агресія проти України стала найсерйознішим викликом демократичним цінностям і міжнародному порядку”, – йдеться в повідомленні амбасади з посиланням на слова посла Валерія Чалого.

Показ було організовано за підтримки сенатора США Джоні Ернст, члена комітету збройних сил.

Як бійці по всій зоні АТО фільм “Кіборги” дивилися. ВІДГУКИ, ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна