Путін про ймовірний відхід РФ із Криму: “Ви що, з глузду з’їхали?”

 

Президент РФ Володимир Путін вважає, нібито не існує обставин, за яких окуповані Росією Крим і Севастополь знову стануть українськими.

Про це він заявив у новому пропагандистському фільмі “Путін”, який з’явився у соцмережах.

“Ви що, з глузду з’їхали чи що? Немає таких обставин і не буде ніколи”, – заявив Путін, коментуючи питання теми Криму.

Також глави Кремля заявив, що з ним “краще не сперечатися”.

За словами Путіна, він вміє прощати, але не все: “Зраду пробачити не можна”.

Документальний фільм журналіста ВГТРК, прес-секретаря виборчого штабу Путіна Андрія Кондрашова 11 березня був опублікований в “Одноклассниках” і “ВКонтакте” телеведучим Дмитром Кісельовим, пише Meduza.

Фільм триває понад два години і побудований на кількох інтерв’ю Кондрашова з Путіним. Серед іншого, Путін згадує зокрема нібито про обстріл його вертольота у Чечні в 2000 році, коли він відвідував місце загибелі псковських десантників.

Також Путін розповів, як перед відкриттям Олімпіади у Сочі-2014 віддав наказ збити пасажирський літак, який, як передбачалося, був захоплений терористами. В результаті літак  приземлився в аеропорту призначення: за словами Путіна, загроза теракту виявилася витівкою п’яного пасажира.

Це другий фільм про Путіна за останній тиждень – 7 березня телеведучий-пропагандист Володимир Соловйов опублікував у “Вконтакте” стрічку “Миропорядок 2018”.

Агітки виходять перед виборами президента Росії, які повинні відбутися 18 березня 2018 року, в четверту річницю анексії Криму Росією.

Читайте також:
Путін заявив, що США вперше нахабно обманули Росію з Майданом,
влаштувавши в Україні держпереворот

Чубаров розповів, які фальсифікації готують на виборах президента РФ у Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна