Під Авдіївкою від кулі снайпера загинув боєць 95 одшбр Вадим Сапеску

 

Стало відомо ім’я армійця Збройних сил України, який загинув на Донеччині внаслідок бойових дій 2 березня: Сапеску Вадим Георгійович, військовослужбовець 1-го десантно-штурмового батальйону 95 одшбр.

“2 березня 2018 року, під час виконання бойового завдання, загинув наш земляк – Сапеску Вадим Георгійович… Під час виконання [воїном] завдання в Авдіївці куля снайпера завдала йому поранення, несумісне з життям” – повідомила прес-служба Окнянської районної державної адміністрації Одеської області.

Вадим Сапеску народився 22 квітня 1984 року в селі Чорна Окнянського району, що неподалік кордону з Молдовою.

Жив у місті Южне на Одещині.

Служив на контракті в 95-й десантно-штурмовій бригаді (ППД – Житомир).

“Пам’ять про справжнього воїна та друга, порядного та мужнього чоловіка, який до кінця життя виконував свій обов’язок, навіки залишиться у наших серцях. Вадим Сапеску назавжди буде у нашій пам’яті взірцем відваги та честі.
Ми схиляємо голови в жалобі і висловлюємо щире співчуття близьким і рідним героя, який віддав своє життя за мир і незалежність України.
Світла пам’ять про Вадима назавжди збережеться в наших серцях.
Слава Україні! Героям слава!” – ідеться в дописі на ФБ-сторінці РДА.

Читайте також:
Дев’ять загиблих героїв лютого: імена, історії, фото

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна