РНБО продовжила санкції щодо російських банків

 

Рада національної безпеки і оборони України  продовжила санкції щодо банків з російським капіталом, дія яких закінчувалась в березні 2018 року.

Як передає “Новинарня“, про це повідомляє прес-служба РНБО.

Відповідну пропозицію вніс Національний банк України.

“Рада національної безпеки і оборони України підтримала пропозиції Національного банку України щодо продовження дії персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) щодо банків з російським капіталом, дія яких закінчувалась в березні 2018 року”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, як зазнається, у ході засідання були розглянуті питання стосовно енергетичної безпеки та невідкладні заходи з нейтралізації загроз національній безпеці в сфері міграційної політики.

Читайте також:
Нацбанк ввів санкції проти “дочок” російських банків

Нагадаємо, 16 березня 2017 року президент Петро Порошенко затвердив санкції щодо російських банків. Контроль за виконанням рішення покладається на Секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна