Мінфін США анонсує нові санкції проти Росії

 

Міністерство фінансів США протягом кількох наступних тижнів оголосить про нові санкції проти Росії.

Про це на брифінгу в Білому домі заявив глава Мінфіну Стівен Мнучін, передає “Європейська правда“.

“Ми працюємо над санкціями проти Росії. Можу запевнити – робота триває. Я повернуся сюди у наступні декілька тижнів щоб поговорити про це”, – сказав він.

“Ми продовжуємо розглядати втручання у вибори. Ми тісно співпрацюємо з ФБР, і вони дають нам найновішу інформацію. І в разі необхідності ми розглянемо наявну у них інформацію щодо приватних осіб”, – додав Мнучін.

Очікувалося, що 29 січня влада США оголосить про введення пакету санкцій щодо осіб і компаній, які є великими клієнтами російського військово-промислового комплексу в рамках закону “Про протидію противникам Америки за допомогою санкцій” (CAATSA), підписаного президентом Дональдом Трампом торік.
Однак адміністрація Трампа заявила, що не буде негайно вводити додаткові санкції проти Росії відповідно з законом. Білий дім вважає, що з моменту прийняття закону іноземні уряди відмовилися від запланованих або оголошених покупок в кілька мільярдів доларів на придбання продукції російського ВПК.

Читайте також:
Список санкцій мінфіну США поповнився “міністрами” ОРДЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна