Ілон Маск назвав пароль від супутникового інтернету

 

Глава компанії SpaceX Ілон Маск залишив у Twitter жартівливий запис, в якому нібито розкрив секретну комбінацію символів для отримання доступу до глобального безплатного інтернету.

“Нікому не кажіть, пароль від Wi-Fi – martians“, – написав Маск у “Твіттері” ввечері 22 лютого.

Запис є коментарем до його ж повідомленням про те, що два перших супутники Starlink – Tintin A і Tintin B – успішно виведені на орбіту і незабаром будуть готові послати сигнал “Привіт, світ”.

Приватна аерокосмічна компанія SpaceX 22 лютого запустила з бази ВПС США Ванденберг ракету-носій Falcon 9 з іспанським супутником дистанційного зондування Землі PAZ, а також свої перші супутники Microsat-2a і Microsat-2b, на яких будуть випробовуватися технології для створення великої мережі супутників для всесвітнього супутникового інтернету, передає N+1.

Нагадаємо, що 6 лютого компанія SpaceX запустила надважку ракету-носій Falcon Heavy зі стартової платформи в штаті Флорида до орбіти Марса. За її допомогою в космос був запущений старий автомобіль Tesla Ілона Маска.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна