Перейменування АТО на ООС відзначили підбитою БМП. ВІДЕО

 

У четвер, 22 лютого, бійці Об’єднаних сил (екс-АТО) підбили БМП противника на Донеччині.
Про це ввечері повідомляє прес-центр штабу ООС.

“Завдяки майстерності військовослужбовців тактичної групи «Моспине» Об’єднаних сил поблизу окупованого Докучаєвська було знищено бойову машину піхоти противника, екіпаж якої ймовірно вів розвідку передових сил українських захисників”, – йдеться в повідомленні на ФБ-сторінці штабу, яке ілюструє відповідне відео.

У зведенні станом на 18:00 22 лютого сказано, що від початку доби зафіксовано вже 10 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ. Унаслідок цих дій не постраждав жоден український захисник.

На Луганському напрямку противник вів вогонь зі 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів неподалік Луганського. Декілька ворожих мін калібру 82-мм розірвалися у районі Кримського. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали наші позиції поблизу Зайцевого і Новолуганського, а з гранатометів і кулеметів – неподалік Гладосового та Лозового.

На Донецькому напрямку загарбники застосували 120- та 82-мм міномети біля Новотроїцького.

Як інформувала “Новинарня“, відповідно до закону про деокупацію, Генштаб перейменував АТО на Операцію об’єднаних сил.
22 лютого штаб АТО вперше вжив термін “Об’єднані сили”.

Читайте також:
Муженко оголосив про закінчення АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.