У госпіталі помер боєць АТО, поранений біля Мар’їнки в липні 2017 року

 

Вранці 18 лютого у госпіталі в Києві помер боєць АТО Юрій Кушнір, за життя якого медики боролися понад півроку.

Як повідомляє на своїй сторінці у “Фейсбуці” батальйон “Донбас”, воїн помер від поранень, отриманих іще 30 липня 2017 року в Мар’їнці (Донецька область).

Кушнір народився 1978 року в селі Жилинці Ярмолинецького району Хмельницької області. Був сержантом 46-го окремого батальону спеціального призначення.

Був поранений снайпером бойовиків. “Він боровся до останнього. Він мріяв одужати і стати до строю. Він мав велику жагу до життя. Але… Ще одна втрата побратима. Та в серцях і пам’яті ви завжди з нами”, – зазначають його побратими на сторінці батальйону.

Як повідомляв прес-центр штабу АТО, 30 липня 2017 року бойовики відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України загалом 26 разів. У той день поранення отримали четверо українських військовослужбовців.

Читайте також:
Доба АТО: ворог застосував важку артилерію, один боєць загинув

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна