АТО: з початку доби один воїн загинув, четверо – поранені

 

Від початку доби 19 лютого російсько-окупаційні війська влаштували дев’ять обстрілів по позиціях сил АТО.
Унаслідок вогню агресора, на жаль, загинув один український воїн, один військовослужбовець зазнав поранення, ще один наш захисник отримав бойову травму.
Окрім того, під час виконання бойового завдання, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої, поранень зазнали ще двоє українських військових.
Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО станом на 18:00 понеділка.

На Луганському напрямку ворог застосував міномети калібру 82-мм по позиціях ЗСУ неподалік селища Кримське. Із гранатометів різних типів і великокаліберних кулеметів окупанти вели вогонь по українських укріпленнях поблизу Гладосового, Новолуганського та Світлодарська.

На Донецькому напрямку загарбники з мінометів калібру 82-мм, автоматичних станкових гранатометів і кулеметів обстріляли опорні пункти сил АТО біля Пісків. Застосування ворогом 120-мм та 82-мм мінометів зафіксовано поблизу Лебединського, Водяного та Широкиного.

За підрахунками “Новинарні“, з початку лютого внаслідок бойових дій загинули вже чотири українські військові.

Читайте також:
У госпіталі помер боєць АТО, поранений біля Мар’їнки в липні 2017 року

“Був сильно п’яний”. Прокурор розповів подробиці вбивства
військового в 30-й бригаді

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна