“Був сильно п’яний”. Прокурор розповів подробиці вбивства військового в 30-й бригаді

 

Військова прокуратура сил АТО має намір повідомити про підозру у вчиненні умисного вбивства військовослужбовцю, який застрелив товариша за службою в Мар’їнці.
Про це заявив військовий прокурор сил АТО Олег Цицак, передає канал “112 Україна”.

“З показань свідка ми дізналися, що він був безпосередньо очевидцем цієї події, і військовослужбовець вистрілив в іншого військовослужбовця. Військовослужбовець, який, імовірно, стріляв, перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, тому якісь пояснення почути від нього вчора ми не мали можливості й права”, – сказав Цицак.

Він свою причетність до цього злочину заперечує, хоча у нас достатньо об’єктивних даних, щоб оголосити сьогодні підозру цьому військовослужбовцю. Він спростовує свою участь й пояснює трішки іншу картину, в інтересах слідства я це озвучувати не буду”, – пояснив прокурор.

За словами Цицака, прокуратура вже сьогодні, 19 лютого, готова затримати стрільця.

За фактом злочину проводиться розслідування ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне убивство).

Як писала “Новинарня“, в штабі АТО заявили, що армієць застрелив колегу по службі з необережності.

ЗМІ повідомляли, що між двома військовослужбовцями частини А-0409 (30-та окрема механізована бригада) в Мар’їнці виникла сварка, під час якої один з них взяв автомат Калашникова і застрелив іншого.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна