Боєць ЗСУ випадково застрелив товариша по службі, – штаб АТО

 

У зоні АТО один армієць напередодні випадково застрелив іншого бійця Збройних сил України.
Як передає “Новинарня“, про це в понеділок, 19 лютого, повідомив прес-центр штабу АТО.

“Надзвичайна подія трапилась в одній із військових частин, особовий склад якої виконує бойові завдання у районі проведення АТО.
За попередньою інформацією, 18 лютого, внаслідок необережного поводження зі зброєю, військовослужбовець поранив товариша по службі. На місці події пораненому надали невідкладний комплекс медичної допомоги та евакуювали до військового медичного закладу. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя військовослужбовця”, – сказано в повідомленні прес-центру штабу АТО у “Фейсбуці“.

Причини та подробиці надзвичайної події зараз з’ясовуються представниками Військової служби правопорядку ЗСУ. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Ведеться слідство.

Командування штабу АТО висловило співчуття рідним та близьким загиблого.

Варто зазначити, що в більшості випадків штаб АТО не інформує про небойові втрати у військах.

Раніше ЗМІ повідомляли, що між двома військовослужбовцями частини А-0409 (30-та окрема механізована бригада) у Мар’їнці виникла сварка, під час якої один із них взяв автомат Калашников і застрелив іншого.

Читайте також:
Небойові втрати в зоні АТО за рік скоротилися удвічі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна