У Москві Порошенка застерегли від “колосальної помилки” – підписання закону про деокупацію

 

Україна зробить помилку, якщо остаточно схвалить закон про деокупацію Донбасу.

Як передає “Новинарня“, про це заявив в ефірі телеканалу “Россия-1” міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, коментуючи прийняття в Україні закону про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях.

“Вважаю, що той, хто зробить перший крок зі зламу мінських домовленостей, зробить колосальну помилку. Власне кажучи, київська влада перебуває за крок від цієї помилки, якщо вона остаточно ухвалить закон про реінтеграцію, який зараз у них пройшов друге читання”, – заявив Лавров в інтерв’ю, показаному державним телебаченням Росії 11 лютого.

Як відомо, Верховна Рада ухвалила закон про деокупацію 18 січня. На початку нової сесії, 6 лютого, парламент не погодився відхилити його на вимогу фракції “Опозиційний блок”.
Голова ВР Андрій Парубій підписав закон 8 лютого. Документ передали на підпис президентові Петру Порошенку.
Раніше президент заявляв, що підпише закон про деокупацію Донбасу, бо “це його власна стратегія.”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна