Ветерани АТО звинувачують фірму Порошенка у рейдерстві землі

 

Спілка учасників бойових дій Гайсинського району на Вінниччині закликає компанію “Зоря Поділля” Петра Порошенка віддати землі, які їм належать за законом.

Як передає “Новинарня“, про це інформує “Економічна правда” з посиланням сторінку спілки на сторінці у Facebook.

“Підприємство президента “ТОВ ПК “Зоря Поділля” з власної ініціативи взяло на себе зобов’язання допомогти учасникам АТО в отриманні та оформленні земельних ділянок площею два гектари для ведення особистого сільського господарства при умові передачі цих ділянок компанії в оренду”, – йдеться у повідомленні.

“Близько 300 учасників бойових дій АТО погодилися, надали відповідні документи та доручення, за які заплатили власні кошти. Протягом 1,5 років, незважаючи на численні зустрічі на різних рівнях, керівництво компанії всіляко відтягувало вирішення цього питання”, – заявив голова місцевої спілки АТО Микола Данилюк.

Йдеться про землі, які ветерани мають законне право отримати у власність.

Однак президентська компанія цьому перешкоджає, оскільки ділянки, на які претендують бійці, перебувають в користуванні “Зорі Поділля”.

Читайте також:
Ветерани АТО вимагають від уряду розблокувати виділення їм землі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна