У прокуратурі АРК чекають Гобліна з “бананової республіки”

 

Прокуратура Автономної Республіки Крим звернулася до колабораційного “глави Криму” Сергія Аксьонова з пропозицією здатися слідству.

Про це на своїй сторінці у “Фейсбук” написав заступник прокурора Олександр Удовиченко.

“Прокуратура АР Крим пропонує підозрюваному Аксенову на власному досвіді продемонструвати “віртуальність” українського правоохоронного органу. У “віртуальній” прокуратурі йому будуть надані цілком реальні можливості проявити своє красномовство під час допиту, затримання та інших слідчих дій, які його очікують в Києві, а час, який він гає, імітуючи собою керівника бананової республіки, краще витратити на вивчення нововведень українського Кримінально-процесуального кодексу”, – заявив Удовиченко, назвавши Аксьонова також його кличкою з кримінальних 90-х років – Гоблін.

Прокурор додав, що “добровільна явка і сприяння слідству може позитивно вплинути на терміни його ув’язнення та умови перебування покарання”.

“Ми забезпечимо безкоштовний трансфер від будь-якого пункту пропуску “Каланчак”, “Чаплинка” чи “Чонгар” прямісінько до прокуратури Автономної Республіки Крим”, – додав Удовиченко.

Таким чином Удовиченко відреагував на заяву Аксьонова про те, що українська прокуратура АРК – “це, по суті, зграя провокаторів в прокурорських мундирах, чиї послуги оплачують українські платники податків”.
“У віртуальній “прокуратурі”, яка називається кримською, але фізично знаходиться в Києві, працює трохи більше трьох десятків співробітників, включаючи технічний персонал. Кримчан серед них немає, що теж показово”, – заявляв глава самопроголошеного уряду Криму, який зайняв посаду на хвилі російської окупації навесні 2014 року.

Читайте також:
Прокуратура Криму нарахувала 665 порушень портового ембарго.
Зараз у Керчі порушники з Танзанії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна