Кабмін звільнив Насірова з ДФС

 

Кабінет Міністрів на засіданні 31 січня звільнив раніше відстороненого від обов’язків голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

“Ми направили до держкомісії звернення, подання про звільнення Насірова. Держкомісія дала свій висновок. Тому ми приймаємо це рішення”, – сказав прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Ініціатор подання, міністр фінансів Олександр Данилюк, підтвердив “Українській правді” факт звільнення Насірова.

НАБУ підозрює Романа Насірова в тому, що протягом 2015-2016 років він, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ “Фірма “Хас”, ТОВ “Карпатнадраінвест”, ТОВ “Надра Геоцентр”.
У березні 2017 року депутат БПП Мустафа Найєм оприлюднив довідку, яка свідчить про те, що у відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова є громадянство Великої Британії. Це підтвердила британська сторона.

Нагадаємо, уряд відсторонив Насірова від посади глави ДФС у його день народження 3 березня 2017 року.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна