Загиблий від кулі снайпера на Донеччині – нацгвардієць Мирослав Сливка. ФОТО

 

27 січня під час виконання службово-бойового завдання в зоні проведення АТО загинув військовослужбовець Нацгвардії Мирослав Сливка.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться в повідомленні батальйону імені генерала Кульчицького НГУ, в якому служив загиблий.

Керівництво та особовий склад батальйону висловило глибокі співчуття мамі, рідним та близьким з приводу тяжкої втрати.

Фото Мирослава Сливки з позивним “Манах” (на написання “Монах” веселун Сливка ображався – “Н”) оприлюднила волонтерка Діана Макарова.
У коментарях до її допису йдеться, що Мирослава вбив снайпер.

Також серію знімків побратима у ФБ виклав користувач Win Worf.

“Це твоя була iдея – зробити лазню в зонi АТО. У нас все вийшло. Та ще й не один раз”, – прокоментував він.

За повідомленням штабу АТО, за добу 27 січня загинув один військовослужбовець внаслідок снайперського обстрілу українських позицій поблизу смт Верхньоторецьке Ясинуватського району Донецької області (вогонь вівся з боку окупованої Пантелеймонівки).

Як стало відомо з відкритих джерел, Сливка Мирослав Миколайович народився 17 січня 1990 року в місті Полонне Хмельницької області.

У 2012 році закінчив Житомирський національний агроекологічний університет (НАЕУ). До серпня 2014 року працював агрономом в агрохолдингу “Мрія”.

Військовослужбовець 1-го батальйону особливого призначення ім. генерала Кульчицького 27-ї окремої бригади Національної гвардії України. Старший солдат за контрактом. Був прийнятий на службу в НГУ 4 квітня 2016 року.

Залишилася мати.

1 БОП ім. Кульчицького збирає кошти на рахунок для допомоги родині загиблого:
5168742359477225 – Коваль Сергій Олександрович

За підрахунками “Новинарні“, таким чином число бойових втрат сил АТО (разом із добровольцями) з початку січня сягнула 11 осіб.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна