На Полтавщині поховали солдата Сергія Сергієнка, загиблого під Луганським 22 січня

 

У середу, 24 січня, в селі Новоаврамівка Хорольського району Полтавської області поховали бійця АТО Сергія Сергієнка, який загинув двома днями раніше внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, 29-річний Сергій Олексійович Сергієнко загинув уранці 22 січня у районі смт Луганське.

Він служив за контрактом із жовтня 2016 року, був солдатом 54-ї окремої механізованої бригади.

Залишилися мати і дві сестри.

Попрощатись з бійцем прийшли рідні, друзі, односельці і бойові побратими.

“Сергієнко Сергій Олексійович з честю виконав військовий і громадянський обов’язок, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України”, – ідеться в повідомленні на сайті облради.

Нагадаємо, 17 січня на Луганському напрямку підірвалися на міні в МТ-ЛБ на Луганському напрямку Дмитро Беляєв і Сергій Іванов, а в Приазов’ї від кулі снайпера загинув батько п’яти дітей Олександр Чопенко.

За підрахунками “Новинарні“, таким чином число бойових втрат сил АТО (разом із добровольцями) з початку січня сягнула 11 осіб.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна