Тягач збився з колії. Як загинули Іванов та Беляєв з 54-ї бригади. ВІДЕО

 

Стали відомі обставини трагедії в зоні АТО на Луганському напрямку, внаслідок якої 16 січня двоє військових загинули і ще п’ятеро отримали пораненння.

Легкоброньований тягач (МТ-ЛБ) вночі підвозив людей на позиції – особовий склад.

“У зоні АТО техніка, як правило, рухається лише по тих дорогах, котрі відомі, бо виїзд на поля, що можуть бути заміновані, ризикує завершитися фатально. Однак оскільки випав сніг, водій міг збитися зі шляху “колія в колію” та з’їхати вбік, що й спричинило підрив”, – ідеться в сюжеті ТСН.

Частина військових 54 омбр їхала нагорі, частина – всередині тягача.

Механік-водій Дмитро Бєляєв і командир машини старший сержант Сергій Іванов були саме всередині, вони загинули “без варіантів”.

Сергій Іванов “Акула”

Сергій Іванов

29-річний Іванов Сергій Олексійович (16.11.1988 р.н.) – із смт Нові Санжари Полтавської області.
За даними облради – сержант, військовослужбовець 54-ї окремої механізованої бригади.

Був мобілізований до ЗС України у 2014 році, служив у 93-й бригаді. Торік повернувся на військову службу за контрактом.

Дмитро Беляєв

Дмитро Беляєв – 1990 року народження, походить із Запорізької області.  В нього лишилися дружина і 6-річний син.

Беляєв Дмитро Володимирович – 26 травня 1990 р.н., із села Ботієве Приазовського району Запорізької області. Військовослужбовець 54 омбр. На контракті в ЗСУ з 2016 року.
Залишилися дружина і 6-річний син.

 

Те, що залишилося від МТ-ЛБ (багатоцільовий тягач легкоброньований) 54-ї бригади, яка тримає оборону на лінії Світлодарка – Троїцьке – Зайцеве

П’ятьох поранених бійців, які їхали на броні, спочатку госпіталізували в один із польових шпиталів, а згодом перевезли до Харкова.
У тамтешньому військовому медичному закладі переконують, що життю цих хлопців уже немає загрози, йдеться в репортажі Євгенії Цвєтанської.

 

Як повідомляла “Новинарня“, двоє військовослужбовців 34-го окремого мотопіхотного батальйону 57 омпбр полягли 10 січня за схожих обставин: в результатів підриву БРДМ на невстановленому вибуховому пристрої (фугасі) поблизу села Піски під Донецьком. Тоді загинули Віктор Сухін та Геннадій Вегера.

За підрахунками “Новинарні“, з початку січня бойові втрати сил АТО загиблими (разом із добровольцями) становлять уже дев’ять осіб.

Читайте також:
Бойові втрати грудня 2017: обличчя всіх загиблих. УТОЧНЕНІ ДАНІ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна