Доба АТО: ворог двічі застосував міномети на Луганському напрямку

 

Після взаємного дотримання режиму припинення вогню впродовж усього вчорашнього дня, російсько-окупаційні війська за темної пори доби все ж таки вдались до підступної провокації та здійснили обстріл позицій Збройних Сил України зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями.

На Луганському напрямку ворог вів вогонь з 82-мм мінометів по наших опорних пунктах поблизу Щастя. Також з міномета калібру 120-мм були обстріляні позиції у районі населеного пункту Луганське.

Загалом, минулої доби, 18 січня, противник два рази порушив режим тиші. В обох випадках українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

У результаті ворожих обстрілів жоден наш військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Водночас, під час проведення інженерних робіт на Донецькому напрямку отримав бойове травмування один військовослужбовець Збройних Сил України. Його оперативно було доставлено до військового госпіталю та надано необхідну медичну допомогу. Життю українського воїна ніщо не загрожує. Військові медики характеризують стан його здоров’я як задовільний, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Читайте також:
Біля Гранітного від кулі снайпера загинув батько п’ятьох дітей Олександр Чопенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна