Біля Гранітного від кулі снайпера загинув батько п’ятьох дітей Олександр Чопенко

 

Третій полеглий військовослужбовець ЗСУ 17 січня – Олександр Чопенко.

Як повідомляє “Новинарня” з посиланням на програму “Спецкор” каналу “2+2”, він загинув на Приазовському напрямку від кулі снайпера.

Раніше речник Міноборони з питань АТО інформує, що ще однієї бойової втрати ЗСУ зазнали в середу близько 21:00 внаслідок ворожих обстрілів поблизу села Гранітне (Волноваський район Донецької області).

Підрозділ Чопенка наразі не відомий.

Зазначається, що загиблий був командиром відділення у кулеметному взводі.

48-річний Олександр Анатолійович Чопенко народився 30 жовтня 1969 року в селі Саївка П’ятихатського району Дніпропетровської області, там і мешкав.

Мав п’ять дітей – чотирьох доньок і єдиного сина.

ОНОВЛЕНО. Після закінчення у 1986 році школи Чопенко-старший був призваний на строкову службу, пройшов Афганістан.
У 2014-2015 роках був мобілізований.
Після демобілізації навчався підприємницькій діяльності, мріяв створити власний бізнес. Але, коли до війська пішов його син Олександр, батько знову повернувся на службу за контрактом і воював в одному підрозділі з сином, ідеться на сторінці “Остання шана” у “Фейсбуці”.
Був командиром відділення кулеметного взводу 11 омпб “Київська Русь” 59 омпбр.

Поховали героя 21 січня в рідному селі.

Нагадаємо, того ж дня на Луганському напрямку підірвалися на міні в МТ-ЛБ на Луганському напрямку Дмитро Беляєв і Сергій Іванов.

За підрахунками “Новинарні“, таким чином число бойових втрат сил АТО (разом із добровольцями) з початку січня сягнула десяти осіб.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна