Після трьох втеч дніпрянка, яка побила молотком АТОвця, отримала реальний арешт

 

У Дніпрі суд заарештував Марину Меншикову, яка в жовтні 2016 року з молотком напала на учасника АТО та била його по голові.

Як повідомляє “Радіо Свобода“, даний факт журналістам підтвердила речниця обласного управління Національної поліції Ганна Старчевська.

За її словами, жінка залишатиметься під вартою на час проведення досудового розслідування.

Як поінформувала речниця поліції, рішення суду не передбачає звільнення з-під варти після внесення грошової застави.

Читайте також:
У Дніпрі вдруге затримали сепаратистку Меншикову,
яка вдарила бійця АТО молотком по голові

Як повідомляла “Новинарня“, в жовтні 2016 року поліція Дніпра порушила кримінальне провадження через інцидент ветераном АТО в театрі опери та балету. В антракті вистави Марина Меньшикова, 07.08.1972 р.н., на балконі напала з молотком на бійця полку спецпризначення “Дніпро-1” МВС України Костянтина Кравченка. Учасник бойових дій отримав легке поранення голови, його шпиталізували.

З театру опери та балету, де стався інцидент з побиттям ветерана АТО, звільнили артистку хору Катерину Фондуроко, яка у соціальних мережах писала повідомлення на підтримку дій нападниці. “Боєць мало отримав”, зловтішалася вона в коментарях.

Після громадського резонансу і відкритої кримінальної справи Меншикова деякий час переховувалася на території Росії та анексованого Криму.

16 червня 2017 року Меншикову вперше затримали в Дніпрі. Співробітники поліції вручили Меншиковій повідомлення про підозру в умисному нанесенні легких тілесних ушкоджень, хоча раніше їй також інкримінували більш тяжку статтю – напад на співробітника правоохоронного органу.
Вручення підозри не завадило Меншикова безперешкодно перетнути кордон. 21 червня вона знову виїхала до Росії через харківський напрям, після чого перебралася до Криму.

У жовтні 2017 року Меншикова була повторно затримана у Дніпрі, куди повернулася після видворення з території Криму за “порушення міграційного законодавства РФ”.
Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, однак підозрювана втекла.

11 січня повідомлялося, що жінку знову затримали в Дніпрі, зламавши двері квартири, де Меншикова зачинилася.

За її словами, вона вдарила Кравченка “для самозахисту”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна