Гройсман готовий прийняти від Путіна кораблі разом із Кримом

 

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман у ході візиту до Маріуполя 12 січня прокоментував заяву російського президента Володимира Путіна про нібито готовність РФ повернути Україні військову техніку, захоплену в окупованому Криму.

“Зустрічна пропозиція президенту Російської Федерації – пропоную разом із флотом повернути Крим. Готові прийняти. Найближчим часом”, – заявив прем’єр російською мовою на брифінгу, який транслював канал “112 Україна”.

Як повідомляла “Новинарня“, напередодні президент Росії Володимир Путін заявив, що готовий повернути Україні її кораблі та військову техніку з Криму, ідеться про “десятки кораблів і десятки бойових літаків”. За його словами, техніка перебуває в жалюгідному стані і впродовж цих років ніким не обслуговувалася.

Читайте також:
Ініціатива Путіна з повернення захоплених кораблів ВМСУ
може бути брудною грою, – Воронченко

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна