АТО: обстріли лише на Донецькому напрямку, знову є поранений снайпером

 

Минулої доби, 28 грудня, бойовики здійснили шість обстрілів українських позицій, у тому числі із використанням важкого озброєння. Усі обстріли відбулися на Донецькому напрямку. На Луганському напрямку було спокійно.
Про це повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

За його словами, внаслідок обстрілу опорного пункту під Красногорівкою один український військовий отримав поранення. 

На Донецькому напрямку під Павлополем у першій половині дня бойовики двічі відкривали вогонь по українських опорних пунктах із  82-мм міномета, станкових гранатометів та озброєння БМП. Поблизу Красногорівки вдень зафіксували вогонь снайпера. Після 17:00 бойовики обстріляли зі стрілецької зброї українські позиції в районі шахти “Бутівка”.

Увечері незаконні збройні формування відкрили вогонь із міномета та ручних гранатометів по українських позиціях біля Талаківки. “Водночас по українському опорному пункту поблизу Верхньоторецького противник вів вогонь зі станкових автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та інших видів стрілецької зброї”, – додав полковник Мотузяник.

Українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно на Донбас повернувся сумновідомий сербський снайпер Деян Берич.

Читайте також:
Українські військові збили російський безпілотник “Орлан-10” поблизу Торецька

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна