Друга доба “різдвяного перемир’я”: шість обстрілів, один поранений

 

Незважаючи на досягнуті в Мінську домовленості щодо новорічно-різдвяного перемир’я, російсько-окупаційні війська не припинили обстрілів позицій Збройних сил України.
Минулої доби, 24 грудня, противник шість разів порушив режим тиші, з них чотири – після 18:00. У результаті ворожого обстрілу один український військовослужбовець зазнав поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку в передмісті Авдіївки ворог понад годину вів прицільний вогонь по оборонних укріпленнях ЗСУ з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також у районі Верхньоторецького активізувалися ворожі снайпери, які обстрілювали опорні пункти української армії.
У вечірній час противник застосовував стрілецьку зброю по наших оборонних укріпленнях біля Авдіївки та Красногорівки, гранатомети і великокаліберні кулемети – неподалік Кам’янки.

На Луганському напрямку в першій половині доби противник понад годину вів вогонь з 82-мм мінометів по позиціях сил АТО довкола Кримського та випустив загалом понад двадцять мін.

“Підрозділи Збройних сил України у районі проведення АТО забезпечують виконання усіх заходів щодо підтримання режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін та дотримуються Мінських домовленостей”, – ідеться в повідомленні прес-центру штабу операції.

Читайте також:
Перша доба “перемир’я”: 9 обстрілів, є загиблий і поранений

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна