У Харкові спалили авто прокурора з “убойного відділу” – чоловіка судді у справі смертельного ДТП. ВІДЕО

 

У Харкові згорів автомобіль Lexus, яким користується працівник прокуратури Станіслав Муратов – чоловік судді Київського райсуду Харкова Світлани Муратової, котра розглядає справу про резонансну ДТП на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова.

Джерело у правоохоронних органах Харківщини підтвердило УНІАН, що пошкоджений автомобіль належить працівнику прокуратури Харківської області, що працює в “убойному відділі”. Його дружина – працівниця одного з судів у Харкові.
При цьому співрозмовник агентства висловив переконання, що підпал автомобіля працівника прокуратури не пов’язаний із роботою дружини-судді.

За даними відділу комунікації ГУ НП України в Харківській області, інформація про загоряння авто Lexus на вулиці Шота Руставелі надійшла до Основ’янського відділу поліції 20 грудня о 16:20.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

За даними, які Муратов – прокурор відділу нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя управління нагляду у кримінальному провадженні – вказав у декларації про доходи за 2016 рік,він користується автомобілем Lexus LX 570 2010 року випуску. Власницею авто Муратов вказав свою тещу Світлану Зінченко.

Опубліковано відео спалення автомобіля Муратова.

На записі видно, як інший чоловік відганяє своє авто, яке припарковане поблизу пожежі.
За даними місцевих ЗМІ, під час пожежі полум’я перекинулось на припарковані поруч Mercedes і Skoda.

Світлана Муратова розглядає справу про ДТП на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова у Харкові, внаслідок якої загинули шестеро людей.
Під вартою залишаються водії, які спричинили цю ДТП – студентка Олена Зайцева із заможної сім’ї та підприємець Геннадій Дронов.
Lexus RX350, за кермом якого перебувала 20-річна Зайцева, тоді на великій швидкості врізався на червоне світло у Volkswagen Tuareg, вилетів на тротуар і збив 11 людей.

Читайте також:
ДТП з шістьма загиблими в Харкові: суд залишив Зайцеву під вартою

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.