Стали відомі імена добровольців УДА, загиблих 10 грудня. ФОТО

 

У неділю, 10 грудня, внаслідок артобстрілу позицій сил АТО під Мар’їнкою загинули двоє бійців ОТГ “Волинь” Української добровольчої армії – 27-річний Олександр Зубченко (друг Запал) і 25-річний Віктор Зельманович (друг Зеля).
Про це повідомляє група “Остання шана” у “Фейсбуці”.

Як і попередніх разів, штаб АТО і речник Міноборони не повідомляли про втрати серед добровольців, не легалізованих в ЗСУ.

Загальне прощання з воїнами відбудеться 12 грудня в м. Дніпро біля моргу лікарні ім. Мечникова о 15:00. Після чого хлопців повезуть в останню дорогу до рідних домівок: Олександра – на Полтавщину, а Віктора – на Миколаївщину, де їх і поховають.

Зубченко Олександр Миколайович (позивний Запал) народився 4 червня 1990 року в місті Миргород Полтавської області. На війні від самого початку, пішов на фронт добровольцем у квітні 2014-го.

Зельманович Віктор Ігорович (позивний Зеля) народився 3 жовтня 1992 року в смт Доманівка Миколаївської області.

За підрахунками “Новинарні“, з початку місяця внаслідок бойових дій загинуло вже 13 бійців сил АТО.

Читайте також:
“Повна синергія з ЗСУ, але це секрет”.
Снайпер УДА Білозерська розповіла, як зараз воюють “добробати”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна