Прокуратура хоче для Саакашвілі домашнього арешту, щоб його не усунули спецслужби РФ

 

Існує ризик, що лідера “Руху нових сил” Михеїла Саакашвілі” можуть ліквідувати спецслужби РФ з метою дестабілізації ситуації в Україні.
Як передає “Новинарня“, про це заявив прокурор Олександр Говорущак на засіданні Печерського райсуду з обрання міри запобіжного заходу для Саакашвілі.

“Є інформація від ГУ СБУ у Києві та області, що у зв’язку з проведенням заходів по документуванню злочинної діяльності Курченка спецслужби РФ вживають заходів щодо виходу через своїх довірених осіб в Україні на Саакашвілі та Дангадзе з метою з’ясування деталей розмов між ним та Курченком. Одним з варіантів дестабілізації ситуації може мати місце ініціювання спецслужбами РФ спроби ліквідації Саакашвілі та Дангадзе”, – сказав прокурор, якого цитує “УП”.

Він просив суд обрати Саакашвілі міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета, у тому числі щоб “забезпечити охорону життя і здоров’я підозрюваного”.

Читайте також:
Суд над Саакашвілі: жуйка голодуючого, вихід із “клітки”, поруки Тимошенко

Прокуратура проситиме для Саакашвілі домашній арешт.
Він голодує в СІЗО СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.