ДТП за участі олігарха Димінського: мати загиблої вже не має претензій

 

Матір загиблої в ДТП Наталі Тріли – Марія Тріла – заявила про повне відшкодування збитків, спричинених дорожньо-транспортною пригодою за участі бізнесмена Петра Димінського, та відсутність претензій у справі.

Відповідну заяву, яку Марія Тріла адресувала слідчому і прокурору у цьому кримінальному провадженні, опублікував адвокат охоронця Димінського Андрія Борща Віктор Василюк у своєму “Фейсбуці”.

На думку адвоката, таким чином нарешті вдалося “вибачитися” перед мамою дівчини, що загинула в резонансній ДТП.

“Збитки, спричинені дорожньо-транспортною подією, що мала місце 18 серпня 2017 року за участі Тріли Н. Є., відшкодовані повністю. Матеріальних претензій у зв’язку з вказаною дорожньо-транспортною подією не маю, що засвідчую своїм підписом”, – сказано у заяві Марії Тріли.

Зазначається також, що жінка відкликає довіреності, видані нею третім особам на представництво її інтересів у судах та інших органах стосовно цієї ДТП.

Як інформувала “Новинарня“, 18 серпня поблизу села Ямельня на Львівщині автомобіль “Мерседес”, що належить львівському бізнесменові Петру Димінському, в’їхав у легковик, за кермом якого була 31-річна Наталя Тріла. Вона померла на місці. У цей чс в авто був Димінський. За свідченнями очевидців, він сам водив це авто.
Однак вину за скоєння ДТП взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ, якого затримали правоохоронці.
Сам Петро Димінський терміново виїхав за кордон.

Читайте також:
Бізнесмен Димінський втік за кордон після виклику на допит, – Геращенко

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна